Happy Asmara – Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Official Music Live from Happy Asmara – Lemah Teles

Happy Asmara – Haruskah Aku Mati

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Viki Prasetyo
Videographer by Maska Crewaktif
℗ & © Maska Music Records

Lagu Ambyar Terbaru :

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul .R

Lyric :
Lemah Teles

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

#HappyAsmara
#LemahTeles
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : –
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : ​

Subscribe : ​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN

MVBOX专注提供高清、超清、蓝光、4K、无水印MV资源下载
高清MV下载 » Happy Asmara – Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi