HAPPY ASMARA – OJO DADI PECUNDANG (Official Music Video)

Executive Producer : Happy Rism

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Bayu G2B
Vocal: Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Happy Rism
Director: Ita Aprilia
Unit Production Manager: Puspo Nugroho
Editor : Ita Aprilia
Team Produksi : HA TEAM
Talent: Vayz_faizz
Fikralrandysw_
Taqim378
Icangsaja
Berylkhsm
Risty_Juweh

LIRIK :
Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Vers 1.
Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco koncone
Timbang kowe mikir dek e
Malah soyo mumet ndas e
Di larani bola bali
Nanging ngopo kowe iseh bertahan
pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyane

(Back to REFF)Vers 2.
Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Percuma wae tok pertahanke
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngandani
Yen kowe panggah ngeyel
YOWES MODARO!!!

#HappyAsmara #OjoDadiPecundang

Copyright © 2021, HappyAsmaraMusic

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel :
Instagram :
Facebook :
fanspage :

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here:
Optimize your video now:

MVBOX专注提供高清、超清、蓝光、4K、无水印MV资源下载
高清MV下载 » HAPPY ASMARA – OJO DADI PECUNDANG (Official Music Video)